Stansen

stansen

U wenst een materiaal zoals papier, karton of leer te laten stansen? Hier, bij Industrial service zijn onze vakmannen gespecialiseerd in papierbewerking en het maken van stansen op materialen tot 2 mm dikte. Dankzij onze experts leveren we steeds producten af met de hoogste kwaliteit.

Industrial Service is al meer dan 30 jaar expert in het maken van stansen in allerhande materialen. Komt u graag te weten wat we ook voor uw bedrijf kunnen beteken?

Wat is stansen?

Stansen is het uitdrukken van een specifieke vorm uit een plaatvormig basismateriaal. Dit proces wordt gestart met het maken van de juiste stansvorm. Als de stansvorm beslist is wordt dit door middel van moderne technieken en machines uitgesneden.

Dankzij de moderne technieken van Industrial Service kunt u steeds rekenen op een haarfijn resultaat in een verscheidenheid aan materialen en vormen. Zo bouwt u verder aan elk project dankzij onze goed opgeleide techniekers met oog voor detail.

Welke materialen kunnen we stansen?

Stansen is een techniek dat wordt toegepast op plaatmaterialen of materialen op rol. Materialen die worden geleverd op rol moeten tijdens de procedure afgerold worden. Enkele voorbeelden van materialen dat we kunnen stansen:

  • Papier
  • Karton
  • Plastic
  • Kurk
  • Leder

Lees hier meer over de mogelijkheden voor materialen te stansen en krijg een duidelijk overzicht.


stansen

Papier stansen

Bij het stansen van papier worden er bepaalde vormen uit grote vellen papier gedrukt. Dit kan verschillende einddoelen hebben. Denk maar aan bijvoorbeeld het stansen van stickervellen, verpakkingen en andere unieke vormen.
Bij het stansen van papier is het belangrijk dat dat de machines met oog voor detail worden afgesteld. Zo kan u steeds rekenen op de beste resultaten.

Karton stansen

Ook karton kunt u stansen. Hier kunnen we te werk gaan met materialen met een dikte tot 2 mm. Door het stansen van karton kunt u makkelijk een onregelmatige of speciale vorm bekomen. Een veelgebruikte vorm hiervan zijn bijvoorbeeld verpakkingsdozen en vouwdozen.

Leer stansen

Leer stansen is een makkelijke manier om onregelmatige vormen met grote nauwkeurigheid te bekomen. De toepassingen van gestanst leer zijn onder andere tuigleer, schoenen, portemonnees en kleding.

 

Bij Industrial Services kan u steeds terecht voor uw productie van allerhande vormen in leer. Dankzij onze vakkundigheid en ervaring zorgen we ook steeds voor een optimaal gebruik van onze materialen.

Neem contact op

Vragen over onze diensten of een offerte op maat laten maken? Neem contact met ons op.

Onze werkwijze

Industrial Service biedt een complete service aan voor het bewerken van materialen. Ongeacht welk materiaal u aanbrengt wij hebben een totaaloplossing om het voor u te versnijden op maat.

Onze experts stellen steeds alle apparatuur nauwkeurig in en zorgen voor een complete afwerking met een haarfijn resultaat. Dankzij onze expertise kan u genieten van de beste verwerking in elke vorm.

Of het nu gaat om snijden, afsteken, slitten of stansen, Industrial Services is uw partner met een gepaste totaaloplossing.


Materialen stansen op maat

Bij ons kunt u terecht voor alle stansen in papier, folie, kunststof of andere basisproducten. Het is dankzij de perfectionistische ingesteldheid en een nauwgezette werkwijze dat uw stansen de perfecte vorm krijgen. Geniet van elk detail voor uw stansen op maat.

  • De maximale grootte van de stansplaten zijn 1000 mm x 1000 mm
  • Maximale rolbreedte: 2000 mm
  • Het te stansen materiaal mag niet dikker zijn dan 2 mm

Andere cutting edge diensten

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het slitten, afsteken, kappen, snijden of stansen van werkmaterialen voor jouw industrie? Ontdek alle onze diensten.


Neem contact op

Vragen over onze diensten of een offerte op maat laten maken? Neem contact met ons op.