Stansen

Op zoek naar een ervaren vakman voor het stansen van papier of andere materialen tot 2 mm dikte? Industrial service is gespecialiseerd in papierbewerking en je kunt bij ons dan ook terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Onze vakmensen leveren producten van de hoogste kwaliteit af waarmee je binnen jouw sector meteen verder kan ontwikkelen.

Wat is stansen?

Stansen is een techniek waarmee we vormen uit een materiaal kunnen snijden. De stansmachine drukt een deel van de plaat uit het basismateriaal om zo de gewenste vorm te bekomen.

Industrial service werkt met een stansmachine van hoge kwaliteit en onze techniekers zijn opgeleid voor uiterst nauwkeurig werk. Bij het stansen is het dan ook belangrijk dat ieder onderdeel van de machine perfect juist staat voordat we het proces kunnen starten.


Welke materialen kunnen we stansen?

Stansen is een techniek die wordt toegepast op plaatmaterialen of materialen op rol. Materialen die worden aangeleverd op rol moeten tijdens de procedure afgerold worden.

Je kunt bij Industrial service terecht voor het stansen van diverse types materialen. Dat kan papier, karton, plastic, kurk, leder, of een ander materiaal zijn.

Industrial service levert altijd het perfecte resultaat

Het stansen van papier, folie kunststof of een ander basisproduct vereist een goede concentratie, een nauwkeurige werkwijze en een perfectionistische ingesteldheid. Industrial service leidt alle vakmannen op met oog voor detail.

  • Maximale grootte van de stansplaten: 1000 mm x 1000 mm
  • Maximale rolbreedte: 2000 mm

Onze werkwijze

Industrial service is jouw all-in-one partner voor het bewerken van materialen, of het nu om snijden, afsteken, slitten of stansen gaat.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner met oog voor detail voor het stansen van materialen? Dan is Industrial service de perfecte oplossing. Wij zorgen voor een afgewerkt product waarmee je meteen verder kan werken.

Industrial service – Your cutting edge

Industrial service is gespecialiseerd in het bewerken van folie, papier, kunststof en andere materialen. Wij hebben een ruime ervaring met het afsteken, slitten, overwikkelen, lamineren en snijden van verschillende materialen.

Ben je op zoek naar een langdurige samenwerking met een nauwkeurig vakman die al je materialen bewerkt voor gebruik? Neem contact op met ons team!


Neem contact op

Vragen over onze diensten of een offerte op maat laten maken? Neem contact met ons op.