Slitten

Slitten is een goede uitkomst voor rollen die breder zijn dan gewenst.
Industrial service zorgt voor een rol met de juiste afmetingen door het materiaal te slitten op de correcte breedte en dan opnieuw op te wikkelen op rol.

Wat is slitten?

Slitten is het op breedte snijden van folie of een ander materiaal tijdens het afrollen van de moederrol. Tijdens dit mechanische scheidingsproces worden rollen materiaal op de gewenste breedte gesneden voor later gebruik. Zo worden materialen die op grote rol geleverd worden, verwerkt tot een smaller, werkbaar materiaal.

De slitlijn van Industrial service kan een ruime verscheidenheid aan verschillende breedtes verwerken. Zo kan je bij ons terecht voor het slitten van smalle stroken, maar ook voor het afslitten op de exacte breedte van de machines die je zelf gebruikt.

Welke materialen kunnen geslit worden?
De meeste materialen die op rol geleverd worden kunnen geslit worden door onze machines. Of het nu gaat om een rol papier, kunststof, leder of een ander materiaal, bij Industrial service zorgen we voor een nauwkeurige afwerking van ieder materiaal.


Materialen laten slitten bij Industrial service

Je kunt bij Industrial service terecht voor het op breedte snijden van allerlei materialen.

  • Moederrol met een maximale breedte van 1600 mm
  • Moederrol met een maximale diameter van 1000 mm
  • Materiaaldikte tot 2 mm, afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal

Onze werkwijze

Industrial service biedt een complete service aan voor het bewerken van materialen. Heb je een moederrol die te breed is voor de drukpers of volgende bewerking? Dan biedt slitten de perfecte uitkomst.

Onze techniekers stellen alle apparatuur nauwkeurig in en zorgen voor een complete afwerking van het materiaal. Zo zorgen we na het op breedte snijden ook voor een nette herwikkeling van de rol. We wikkelen de smallere banden met de juiste afmetingen op een nieuwe, passende rol: klaar voor gebruik!

Indien gewenst zorgen we ook voor een sealing, vacuüm verpakking of flowpack.

Industrial service – Your cutting edge

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het slitten, afsteken, kappen, snijden of stansen van werkmaterialen voor jouw industrie? IndusServ is de ideale partner voor alle snijwerk en maatwerk. We kijken alvast uit naar een comfortabele samenwerking!


Neem contact op

Vragen over onze diensten of een offerte op maat laten maken? Neem contact met ons op.