Rollen snijden

Rollen snijden zorgt ervoor dat de breedte van de moederrol op eender welke breedte kan worden afgewerkt. Industrial service is gespecialiseerd in het bewerken van rollen met verschillende breedtes naar de gewenste breedte.

Hoe werkt het snijden van rollen?

Het couperen van rollen folie, papier, karton of een ander materiaal, gebeurt bij Industrial service of machinale wijze. De moederrol wordt op de gewenste breedte dwars doorgesneden met een ondermes en een bovenmes. De procedure lijkt erg op de werkwijze van een schaar, maar dan op grote schaal.

Rollen snijden wordt toegepast op moederrollen die breder zijn dan de gewenste hanteringsbreedte voor jouw fabricage.

  • Moederrol tot 1900 mm breed
  • Ook tandsnijden

Welke materialen kan ik laten snijden?

Snijden op rol is een handeling die we kunnen uitvoeren op papier, karton, kurk, leder, mousse, en nog een heleboel andere materialen. Weet je niet zeker of jouw materiaal op rol gesneden kan worden? Neem contact met ons op. We geven je graag wat meer informatie over de mogelijkheden.

Industrial service is gespecialiseerd in het bewerken van allerhande materialen. Dat kan zowel rechtstreeks op de rol gebeuren, maar je kan bij ons ook terecht voor het behandelen van plaatmateriaal of materialen die afgerold zijn.

Snijden van rollen bij Industrial service

Onze ervaren techniekers zijn gespecialiseerd in maatwerk. Daarnaast bieden we een complete service aan waarbij we verschillende technieken combineren om jouw grondmateriaal in de gewenste vorm en afmetingen weer af te leveren.

Het versnijden van rollen gebeurt machinaal. Er wordt gebruik gemaakt van een bovenmes en ondermes. Zo ‘knippen’ we als het ware de moederrol op de gepaste breedte door. Ook tandsnijden is mogelijk!

Zo kan jouw productieproces meteen met de juiste materialen van start gaan. Je kunt bij ons terecht voor het rechtstreeks snijden op rol, maar ook afsteken, kappen, slitten zijn technieken die we kunnen aanwenden om de materialen van de gewenste afmetingen te voorzien.


Industrial service– Your cutting edge

Industrial service is de perfecte partner voor de bewerking van allerlei materialen. Heb je papier, folie, karton of een ander materiaal dat moeilijk hanteerbaar is binnen je productieproces? Wij zorgen voor een pasklare maat! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Neem contact op

Vragen over onze diensten of een offerte op maat laten maken? Neem contact met ons op.