Afsteken

Het afsteken van de moederrol is een efficiënte methode om snel de rol smaller te maken. Industrial service is gespecialiseerd in het behandelen van basismaterialen op rol of vel.
Voor het op juiste breedte afsteken van materialen, moeten deze op rol worden aangeleverd.

Wat is afsteken?

Het afsteken van de moederrol lijkt een beetje op het snijden van een salami. Bij deze techniek blijft de rol stil liggen en wordt deze gesneden door een rond draaiend mes. Door de moederrol af te steken, kunnen we de exacte breedte van de moederrol bewerken. Op die manier ontvang je 2 smallere rollen die de gewenste breedte hebben.

  • Moederrol tot 450 mm diameter en tot 2000 mm breed

Welke materialen kunnen we afsteken?

Industrial service beschikt over de juiste apparatuur om een verscheidenheid aan producten te bewerken. Zo kan je bij ons terecht met:

Werk je met een ander materiaal en vraag je je af of wij het voor je kunnen bewerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je met veel plezier verder!

Onze werkwijze voor het afsteken van rollen

Onze werkwijze wordt in de meeste gevallen aangepast aan de noden van onze klanten.
Het afsteken van de moederrol is veelal slechts een onderdeel van onze service. Zo kunnen we de methode om rollen smaller te maken combineren met onze andere services, zoals slitten, stansen, lamineren, herwikkelen of het kappen van rollen.


Industrial service – Your Cutting Edge

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om je supply chain te optimaliseren? Bij Industrial service kan je terecht voor de bewerking van allerhande materialen op rol of op vel. Wij zorgen voor de gewenste afmetingen en vormen. Ook om rollen te herwikkelen kan je bij ons terecht.

Heb jij papier, karton, rubber, kurk of een ander materiaal dat momenteel moeilijk hanteerbaar is binnen je productie? Industrial service helpt je graag verder!


Neem contact op

Vragen over onze diensten of een offerte op maat laten maken? Neem contact met ons op.