Foil conditioning

slitten-versnijden-op-rol

Jouw partner voor alle snijwerk

Het bewerken van basismaterialen is onze specialiteit. We zorgen ervoor dat jouw productieproces makkelijker verloopt doordat je met basisproducten met de juiste afmetingen kan starten.
Moederrollen op de gewenste breedte snijden of kappen, smalle stroken slitten of speciale vormen stansen, het is allemaal mogelijk. Daarnaast kan je ook op ons rekenen voor het lamineren van diverse materialen en nog een heleboel andere diensten.

De materialen waar we mee werken
Industrial service verwerkt verschillende soorten materialen, zoals papier, karton, folie, rubber, kurk, non-woven en meer.
We bewerken zowel materialen die op een moederrol gewikkeld zijn als producten die al eerder bewerkt werden. Ook vellen en plaatmateriaal kunnen op maat worden aangeleverd.
Twijfel je of het door jou aangebrachte materiaal door ons bewerkt kan worden?
Neem dan zeker contact met ons op. We kunnen je meteen duidelijk advies geven over de verschillende mogelijkheden.

Industrial service Maatwerk diensten en services

Industrial service is gespecialiseerd in maatwerk. Al onze diensten zijn beschikbaar op maat van jouw noden. Moederrollen smaller maken of het uitsnijden van stroken, maar ook een nauwkeurige bewerking met vormen, bijna alles is mogelijk!
Een belangrijk deel van onze diensten gebeurt machinaal nadat onze techniekers de machines nauwkeurig hebben ingesteld. Zo kunnen we met zekerheid zeggen dat alle maatwerk 100% correct geproduceerd wordt.
We zorgen ook graag voor een totaalservice waarbij jij meteen het perfecte product in handen krijgt. Daarom combineren we regelmatig verschillende technieken om het gewenste resultaat te bekomen.

Heb jij een specifiek verzoek of verloopt jouw productie via een bijzondere procedure? Geen zorgen! Industrial service denkt graag mee over de mogelijke oplossingen!

Neem contact op

Vragen over onze diensten of een offerte op maat laten maken? Neem contact met ons op.