Lamineren

Het lamineren van een grondmateriaal, zoals folie, papier of karton, biedt de mogelijkheid om het materiaal van extra gunstige materiaaleigenschappen te voorzien. Zo krijgen sommige producten door het bedekken een waterdichte laag.

Wat is lamineren?

Lamineren betreft het meewikkelen van een drager of beschermingsfolie op de moederrol. Met deze verbindingstechnieken koppelen we verschillende lagen en materialen aan elkaar.

Je kunt een product om verschillende redenen laten bewerken met een extra laag en dat doe je best bij Industrial service. Wij hebben de ervaring en de know-how om jouw materialen nauwkeurig te voorzien van een drager of beschermingsfolie.


Welke materialen kan je bij Industrial service laten lamineren?

Industrial service is gespecialiseerd in de behandeling van folie, papier, karton en andere materialen op rol. Ook om materialen te laten lamineren, kan je bij ons terecht. De bewerking gebeurt machinaal met één van onze high-tech apparaten.

We kunnen bijna ieder product voorzien van een drager of beschermfolie. Bekijk hier de verschillende materialen waar we mee werken.

Deze behandeling kan natuurlijk ook gecombineerd worden met andere handelingen, zoals afkappen, snijden of herwikkelen van de rol.

Lamineren bij Industrial service

Voor het lamineren van materialen ben je bij Industrial service aan het juiste adres. Heb je specifieke vragen of weet je niet zeker of bepaalde grondstoffen wel gelamineerd kunnen worden? Neem gerust contact op met het team. We voorzien je graag van meer informatie!

  • Moederrol met maximale breedte van 50 tot 100 mm
  • Diameter tot 400 mm

Onze service en werkwijze

Industrial service is gespecialiseerd in de voorbewerking van allerlei materialen. Een beschermlaag aanbrengen of het voorzien van een folie over het materiaal, is slechts één van de vele diensten die we aanbieden.

Wij staan in voor een complete service voor onze klanten. Onze techniekers zijn opgeleid met oog voor detail en zorgen voor een correcte en nauwkeurige afwerking van ieder product.

Laat je bij ons een materiaal lamineren? We kunnen het ook meteen op de juiste breedte snijden, slitten, afsteken of kappen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken!

Industrial service – Your cutting edge

Ben je op zoek naar een nauwkeurige en betrouwbare partner voor het voorbewerken van folie, papier, karton, rubber, leder of een ander materiaal? IndusServ is de ideale match.
Wij zorgen voor de complete afwerking van je product.

Snijwerk, kapwerk, maar vooral maatwerk, is onze specialiteit!


Neem contact op

Vragen over onze diensten of een offerte op maat laten maken? Neem contact met ons op.