Lamineren

Het lamineren van een grondmateriaal, zoals folie, papier of karton, biedt de mogelijkheid om het materiaal van extra gunstige materiaaleigenschappen te voorzien. Zo krijgen sommige producten door het bedekken een waterdichte laag.

Wat is lamineren?

Lamineren betreft het meewikkelen van een drager of beschermingsfolie op de moederrol. Met deze verbindingstechnieken koppelen we verschillende lagen en materialen aan elkaar.

Je kunt een product om verschillende redenen laten bewerken met een extra laag en dat doe je best bij Industrial service. Wij hebben de ervaring en de know-how om jouw materialen nauwkeurig te voorzien van een drager of beschermingsfolie.


Welke materialen kan je bij Industrial service laten lamineren?

Industrial service is gespecialiseerd in de behandeling van folie, papier, karton en andere materialen op rol. Ook om materialen te laten lamineren, kan je bij ons terecht. De bewerking gebeurt machinaal met één van onze high-tech apparaten.

We kunnen bijna ieder product voorzien van een drager of beschermfolie. Bekijk hier de verschillende materialen waar we mee werken.

Deze behandeling kan natuurlijk ook gecombineerd worden met andere handelingen, zoals afkappen, snijden of herwikkelen van de rol.

Lamineren bij Industrial service

Voor het lamineren van materialen ben je bij Industrial service aan het juiste adres. Heb je specifieke vragen of weet je niet zeker of bepaalde grondstoffen wel gelamineerd kunnen worden? Neem gerust contact op met het team. We voorzien je graag van meer