Afkappen van vellen en platen

Ben je op zoek naar de ideale partner voor de voorbewerking van je productiematerialen? Industrial service is gespecialiseerd in maatwerk. Je kunt bij ons terecht om papier en andere materialen in de gewenste afmetingen te laten verwerken. Ook het afkappen van vellen papier is één van onze specialiteiten.

Wat is het afkappen van vellen?

Tijdens het afkappen van plaatmateriaal en vellen, snijden we deze in de gewenste afmetingen. Het kappen kan zowel met handmatige als met automatisch aanvoer van de vellen gebeuren. Industrial service zorgt voor een nauwkeurige, machinale bewerking van de vellen en het plaatmateriaal.


Welke materialen kan je bij Industrial service laten afkappen?

Industrial service werkt met een heleboel verschillende materialen, zoals papier, karton, folie, kurk, rubber, non-woven en meer.

Ben je niet zeker of we jouw materiaal kunnen bewerken? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We geven je graag wat meer uitleg over onze services.

Industrial service – Jouw partner voor alle snijwerk

Ben je op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige partner die maatwerk serieus neemt? Onze techniekers zijn opgeleid met oog voor detail. Ongeacht het materiaal dat je wil laten voorbewerken, wij zijn de ideale match! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Neem contact op

Vragen over onze diensten of een offerte op maat laten maken? Neem contact met ons op.